Růže

Růže

Anotace: Byla to květina, ta nejkrásnější co být jen může, byla to z lásky darovaná růže.

Byl krásný den, něco jsi mi dal,
byl to nádherný z lásky dar.
Byla to květina, ta nejkrásnější co být jen může,
byla to z lásky darovaná růže.

Vpletl jsi mi ji do vlasů,
ta krása přectila i krásu pegasů.
Od té doby je růže naším symbolem lásky,
nic nemůže vyjádřit víc, než přítomnost této rudé krásky.
Autor Sephora, 22.06.2008
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: bokken, waterlily
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí