Tobě

Tobě

Anotace: Život je mi inspirací... Ty jsi má inspirace.

Srdce ti prudce buší,
má hlava už něco tuší.
Uteču nebo zůstanu?
Nechám tě tu nebo vyženu?

Cítím tvou teplou ruku,
odloženou na mém krku.
Tvé modré oči zkoumají tmou tmoucí
mé tmavé oči tvou blízkostí žhnoucí.

Bezesná noc obklíčená mou prázdnotou,
má prázdnota uspaná tvou něžnou dobrotou.

Srdce mi prudce buší,
to ty už asi tušíš.
Cítím tvůj teplý dech,
jen těžkou potlačím slastný vzdech.

Otačím hlavu
a ve velkém davu
spatřuji Tebe.
Jsi mé nekonečně modré letní nebe.
Autor Morgana la Fay, 22.06.2008
Přečteno 1083x
Tipy 4
Poslední tipující: januve, Megalo'R, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Od srdce, jedním dechem vyjádření pocitu. Krásné!

28.07.2008 02:01:00 | Megalo'R

Bezesná noc obklíčená mou prázdnotou,
má prázdnota uspaná tvou něžnou dobrotou.
..dle meho jedina sloka, co je v te basni necim zajimava...

22.06.2008 16:12:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí