Definitivní konec

Definitivní konec

Anotace: Kde bolí rána...

Roztrhnul jsi moje srdce,
na kousíčky rozdupal.
Vzal jsi světlo z mojí duše,
pod černou zem zakopal.
Jak blízko má láska k válce,
něměla jsem ponětí.
Jak z milence se stává vládce
a z citů zlý prokletí.
Urážky jsou z něžných slov.
Samota a beznaděj ,zklamání a zlost.
Zbyly mi jen slzy slaný
a pohrdavej pohled.
Hrozná bolest, špatný spaní
a jedna smutná zpověď.
Už vím jak bolí uhození,
že bolí víc v srdci,než tam, kam je namířený.
Teď už vím, že jedna rána,
může všechny sny mi vzít.
Že po ní už je láska vyčerpána,
už nic není jako dřív.
Teď vím, že jsme skončili,
zabil jsi mý štěstí.
Tvý slova ho mučily
a skolila rána pěstí...
...
A tím končíme....Napořád!
Autor RustyHalloes, 22.06.2008
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, Someday
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

SP za obsah... stal za to si ho precist... moc se mi to libilo...

22.06.2008 20:21:00 | Someday

vidim zde snahu o rym ktery se bohuzel obcas i nezdaril..avsak k dobremu davam to, ze mas v basni pekne slovni spojeni, jen skoda tech rymu...

22.06.2008 19:26:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí