Ztráta a návrat

Ztráta a návrat

Anotace: o dvou lidech... tak čtěte a hodnoťte...

Bylo nám krásně,
přišly i chmury.
Psali jsme si básně,
ožily noční můry.

Naše první milování,
touhou jsem se chvěla.
Líbání, doteky, laskání,
splynula naše těla.

Na balkoně povídání do noci,
spolu plánovali jsme budoucnost.
Nebylo nám pomoci,
v čem tkvěla naše podobnost?

Na dovolené spolu v kempu,
ještě neznali jsme strach.
Poznávání v rychlém tempu,
nastalo spojení našich drah.

Záhy přišla krize,
my po roce se rozešli.

Půl roku bez sebe,
chyběla mi půlka duše.
Z nás nestali se přátelé,
stále jsem měla jednoho muže.

Miluju Tě, říkám ryze,
naše cesty se zase našly.

Věci se vyjasnily,
nabírají nový směr.
Zase vodíme se za ruce,
přesto, že né vždy to bylo fér.
Autor Jedůfka, 22.06.2008
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí