Pod zeleným obloukem

Pod zeleným obloukem

Anotace: ...

Pod zeleným obloukem
U projíždějících aut
Stáli
A svět byl rozmazaný
Je to už strašně dávno
Kdy naposledy cítili vánek od moře
Ztěžklý solí
Štípal do očí, říkala
A tys tam nebyl, škoda

Zděsil se a pohlédl jí do očí
Leskly se jak noc
Ta, co na ně sedla
Před těmi léty
Kdy necítili vánek
Autor teranosaur, 23.06.2008
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Jahodová kopretina, saddova, SZN
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moooc hezkýýý

01.07.2008 13:39:00 | Caracol

pises zajimave , lehce nepochopitelne basne :)

23.06.2008 16:31:00 | saddova

Ten teplý vánek od moře
přinese spánek, ustane honička
zažene sůl i hoře
až tiše sen se snese na víčka

23.06.2008 11:10:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí