Láska

Láska

Anotace: ...

Láska je jak paprsek
Láska je jak pamlsek
Okusíš ji a lítáš v tom
Láska je jak silný hrom
Láska je jak starý strom

Láska je jak luční kvítí
Láska je jak barevné kvítí
Udeří tě svou to pěstí tam kde srdce místo má
Láska je jak krajina
Láska je jak hladina

Láska je jak modré nebe
Láska je to být vedle tebe
M.H.
Autor Berilyn, 23.06.2008
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí