DOST

DOST

Anotace: mám toho opravdu dost,......

Mám toho dost,
už nechci žít,
mám boleti přemíru.

Mám toho dost
ta věčná beznaděj,
mám toho dost
chci z vlaku ven!

Mám toho dost
už jsem jen smutek a zoufalost
a tak říkám dost!

Mám plnou hlavu snů
co nikdy se nesplní,
co odjedou se mnou
aniž vlnku rozvlní,..

Jak jen utnout
a rozvázat bludný kruh?
Jak nahradit láskou zlost?
Nevím,
a tak říkám dost!

Mám toho vážně už dost
ta bolest a smutek
mě hodinu za hodinou ničí
a srdce křičí,
mám toho dost!

¨Mám už dost,
už nechci žít,
život je jen bolest a žal
a řeky slz se v moře stekají
a řešení nepoví, ani ho neznají,..

Tak řekni už dost
Ty, kdož střežíš mé bytí
tak řekni už kdos,
snad ještě naději za ruku chytím,

A jestli ta naděje
pro mě tu už není
tak říkám dost,
DOST beznadějnému snění,...
Autor Singlová, 09.08.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí