Vzdálen a stejně spoután...

Vzdálen a stejně spoután...

Anotace: Věnováno Feli...

Vzdušnou cestou, daleko od Tebe,
na dlouho či na chvili, daleko od nebe,
od nebe, kde jsem byl když jsem byl s Tebou,
kde jsou ty chvile, které spolu jsme prožili,
vzpomínky na Tebe mi klidné spaní berou...

...a já se ptám proč...

Proč nejde být na tebe naštvaný, nebo mít zlost,
proč se z mé lásky stal nezvaný host..
Dost jsi ublížila a i já mám své chyby,
kdyby tak šel vrátit čas...

...nejde...

...zbývá jen kdyby,kdyby...

Tvůj odchod přinesl i nějaké pozitivní věci,
vzdal bych se jich...pro Tebe...
ale nemohu, že uz nemáš ráda, řekla jsi přeci...

...proč...

Slunce moje, přestaň svítit v mém srdci,
vyžeň bolest, stesk a smutek z mých nocí i dnů,
přestaň svítit v mém srdci,
chtěl bych tam mít zas tmu...
Autor bokken, 23.06.2008
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: Najla, pejrak, Rolnička, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu pěkné :-)

20.07.2008 00:22:00 | Najla

krásný a autentický, povedlo se:-)

30.06.2008 14:28:00 | Rolnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí