Touha

Touha

Anotace: Touha je velmi silná a ten, kdo vydrží, zvítězí!!!

Toužím stát se ptákem
a vzlétnout do oblak,
toužím stát se drakem
a lítat taky tak.
Chci létat tak jako ten pták.

Toužím cítit lásku
a mít klidnou duši svou,
chci jít na procházku
na místa co krásný jsou.
Chci získat lásku tvou.

Toužím žíti šťastně
a chránit nevinné,
toužím psáti básně
co jsou láskou protkané.
Jen co jsou láskou protkané.

Toužím býti vědmou
co léčí nemocné,
toužím pouze jednou
a víckrát nikdy ne.
A už víckrát nikdy ne.

Snad Bůh vyslyší mé přání
a nade mnou se slituje,
snad vejde jednou bez váhání
ten, kdo lásku slibuje.
Autor Ťunťa, 09.08.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí