Odpusť mi..

Odpusť mi..

Anotace: Myslím na Tebe pořád..

Promiň, že jsem Tě opustila..
Ještě se na mě zlobíš ?
Já blázen jsem usoudila,
že se ke mě málo hodíš.

Nechtěla jsem Tě zradit,
nechtěla jsem Ti ublížit,
nechtěla jsem Tě ranit
a kolem postele se proplížit.

Snad mi to někdy odpustíš,
někdy se uvidíme..
Bude to dlouho trvat,
to oba dobře víme.

Já vím, že to teď nejde,
nechceš mě vůbec vidět,
jsem hnusnej, podlej zrádce
a měla bych se stydět.

Hlavně buď prosím šťastný,
ty výčitky mě mučí,
buď s někým milým, hodným,
Tohle málo, to mi stačí.

Pořád na Tebe myslím,
na tvý nesplněný sny,
a utápím se ve výčitkach,
prosím odpusť mi ...
Autor Vesper, 23.06.2008
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, bokken
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky hlavně odpušť sama sobě, to je ten první krok...krok k uzdravení...

14.05.2009 15:58:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí