Země lásky

Země lásky

Anotace: Tam bych chtěla nas chvíli žít, ale protože všeho moc škodí, říkám jen na chvíli!!!

Chce se mi zpívat, chce se mi smát,
snad každej to chápe, kdo měl někdy rád.
Kdekdo to zažil, být láskou spoutaný
a bloudil městem jak bezhlavý.

I když jsem každej na míle vzdáleni,
tak přece jsme spolu tím poutem spoutáni.
Je to jen láska, co každýho spojuje
a do země lásky všechny zavede.

Občas se mě ptaj, kudy se k lásce jde,
jak najít cestu do země nádherné.
Já radím chce to mít někoho rád,
vždyť krásná je láska, co umí čarovat.

V té zemi lásky je život nádherný
a kolik štěstí se v ní nachází.
A každej kdo jednou se sám zamiluje,
ve jménu lásky do ní pak vstupuje.

Do země lásky vstupujem bosí
a nezajímá nás už vůbec nic,
jen to, že tráva se právě rosí
a láska nás dva poutá víc.
Autor Ťunťa, 09.08.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí