..pro něho..

..pro něho..

Anotace: ..stará..ale stále aktuální

Půjč mi svou sílu
..ať se světa nebojím..

Půjč mi svůj zpěv
..ať touhu pocítím..

Půjč mi svou mužnost
..nechť jizvy zahojím..

Půjč mi svůj zrak
..ať realitu zřím..

Půjč mi své zkušenosti
..ať věčně netápám..

Půjč mi svou volnost
..ať mohu odletět.

Půjč mi svá ústa
..ať jimi teď se ptám..

Dej mi svou dlaň
..a do mé - vlož mi květ..
Autor šuměnka, 09.08.2005
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí