Jsi .....

Jsi .....

Anotace: básnička pro kluka, který byl člověkem, který...to se nedá popsat...

Jsi jako voda,
co rosí trávu.
Jsi jako pošťák,
co nosí dobrou zprávu.

Jsi jako hvězda,
co na mém nebi září.
Jsi jako láska,
co vesele se tváří.

Jsi jako slunko,
co krásně hřeje.
Jsi jako chvíle,
s v štěstí mi přeje.

Jsi jako lehký vánek,
co krásně fouká.
Jsi jako miminko,
co krásně se kouká.

Jsi jako světlo,
co ve tmě naději přináší.
Jsi jako nemoc,
co polibkem se přenáší.

Jsi jako teplo,
co smrt zahání,
Jsi jako krásná slova,
co v kráse se předhání.

Jsi toho hodně
a mnohem víc,
co v celém životě
nestačila bych Ti říct.

Za Tebe srdce dám,
jsi můj život sám.
MILUJU TĚ!
Autor lepik01, 23.06.2008
Přečteno 611x
Tipy 2
Poslední tipující: Jar.n
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí