Byla???

Byla???

Anotace: Bolí bolí to to bolí.......

Byla jsem krásná?
Byla jsem bez chyby?
Byla jsem štastná
nebo tak naivní?

Měla jsem něco,co si moc chtěl?
Proč to byl ůlet jen na jeden den?

Byla jsem hnusná?
Měla jsem moc chyb,
že už mě nechceš už ani zřít?

Už jsem ti odporná?
Už nemám nic,
co by si chtěl?
Jsem jenom míč
no tak kopej!!!
Autor Lenoura, 23.06.2008
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, jesterka, klarass
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

začátek je povedený

23.06.2008 19:37:00 | klarass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí