Dívka

Dívka

Anotace: ............

Dívka která,
je stále neustále,
sama doma,
uprostřed v obrazu,
mimo děj ztracená,
okolního života,
záhada bledomodrého světa,
kniha se roztrhla,
květina na zahradě rozkvetla,
mince dopadem na pult zazvonila,
směnka není proplacená,
nikdo na zvonek nezazvoní,
pusu na tvář jí nedá,
nepřinese rudou růži,
tmavomodrý motýli,
kolem tebe létají,
kde však jsou ti,
na létajících strojích báječní muži,
ve které hospodě zůstali,
pod zámkem zavřený,
žádné zprávy,
zmizeli sami,
všichni se tiše vytratili.
Autor Vlk v rouše, 23.06.2008
Přečteno 335x
Tipy 12
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Severka, NikitaNikaT., Elvien, Churry, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí. Myšlenka i zpracování. Jen ten ver o rudé růži je takový obyčejný, ale to je maličkost. tahle je prostě báječná.

23.06.2008 22:27:00 | Elvien

Zvláštní, působivá..."o)

23.06.2008 21:25:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí