Přicházím plamenem svíčky

Přicházím plamenem svíčky

Anotace: Po nocích sbírám srdce mužů. Tento nějak odolává. Ale taky podlehne...

Přicházím plamenem svíčky
Každou noc
Od srdcí mnoha mužů klíčky
Nad tím Tvým ještě nemám moc

Přicházím plamenem svíčky
Já bytost z dávných příběhů
Rozehrávám něžné hříčky
Kladu Ti pasti z úsměvů

Přicházím plamenem svíčky
Chytám Tě do sítí
Bdím nad Tvými zavřenými víčky
A Tvůj sen zachytím

O čem se Ti zdá
Co zrychluje Tvůj tep
Až Ti do snu vstoupím já
Tvé srdce zatančí si step

Odcházím plamenem svíčky
Za svítání
Kolem srdce lásky smyčky
Jsem Tvoje paní
Autor Keneu, 23.06.2008
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Lorraine, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

<3 já už ti svoje psala

25.06.2008 16:58:00 | fidgetypoet

paron, melo to byt bez smajliku

23.06.2008 21:52:00 | saddova

dle meho fadni rymy ve fadni basnicce :))

23.06.2008 21:49:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí