Vodopád

Vodopád

Anotace: Tato báseň byla stvořena pro někoho, kdo je dnes pro mě už jen minulostí...

Už dlouho Ti chci napsat něco krásného, co by za ruku psalo srdce,
prosím, nezlob se na mě, ale i mě se slova hledají těžce.
Už dlouho Ti chci napsat, co pro mě vše znamenáš,
bude to jen pár řádků a tento papír jen náš.
V Tvých očích se zračí krásná a jasná noc,
nad kterou panuje síla a čistá, kouzelná moc.
Když vychází slunce a obzory se mění, to vše vyznačuje Tvůj úsměv,
mě jen při pohledu na něj se dokonalejší zdá svět.
Tvému úsměvu se jiný nevyrovná,
v mých vzpomínkách přetrvává a stále trvá.
Mé srdce jen pro Tvé bije,
můj život pro Tvůj žije.
Mé city se podobají vodopádu valícího se ze skal
a když dopadnou, vzpomínám, jak jsi mě poprvé potkal.
Myslím, že srdce vše napsalo a vše bylo vyřčeno, tento dopis je jen pro Tebe a chci Ti jej dát,
Poslední větu, kterou Ti chci říct: "Ty jsi můj vodopád"
Autor Sephora, 23.06.2008
Přečteno 553x
Tipy 2
Poslední tipující: bokken
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherná...

25.06.2008 11:27:00 | bokken

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí