Diamant obroušený láskou.......

Diamant obroušený láskou.......

Anotace: Láska....obrousí i nejostřejší hroty...

Malá strana
tak magická a beze změny.
Objevila jsem v sobě
kousek ženy.

Jdu dál s tebou
se spoustou otázek.
Jak neopracovaný diamant,
co chtěl by být oblázek.

jsem jen hezký bezcenný šutr,
co chce být šperkem ve tvé dlani,
ne jenom být zas holkou,
co pohladí a hned zraní.

Chci být pokladem,
který tvý srdce zahřeje
a naoplátku ukradne
jen špetku naděje.

Naděje na milostný řád,
že to takhle krásný
bude napořád.
Autor Květa, 23.06.2008
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Nussichoco, kroužek, vodnař, waterlily
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i nehezký šutr může být pokladem

24.06.2008 16:22:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí