Miláčku..

Miláčku..

Anotace: Je kraťounká, ale od srdíčka..

Miláčku, chybíš mi tak strašně moc
a vždy když po dni přijde temná noc,
myslím na tebe jenom a pouze,
představuji si jak se líbáme dlouze,
jak se hladíme po všech částech našeho těla..
Být teď s tebou bych strašně moc chtěla!!
Autor Castiza, 24.06.2008
Přečteno 904x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí