Dopis na dobrou noc

Dopis na dobrou noc

Anotace: ****

Vyšla první hvězda
a já chci ti ji dát
ať o tmě se ti nezdá
Dobrou noc chci ti přát.

Po nebi posílám hvězdu a přání
abys nezapomněl nikdy na ni
na tu co chtěla dát srdce tobě
a jako hvězdu mít zapsanou v sobě
alespoň vzpomínku na slova krásná
o lásce
ta jsou totiž vzácná.

Snad došlo ti s hvězdou ode mě psaní
že posílám prosbu a pro tebe přání...

"Dobrou noc"

Měsíc
Autor Duhová, 24.06.2008
Přečteno 849x
Tipy 7
Poslední tipující: joke27, Vlk v rouše, Němá, Little_princess, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí