Luďo

Luďo

Anotace: pro Lu´du Markse , bud-li točíst, je to uzavřená kapitola jeho i má

Hladím lehounce tvoje jméno
abych neporanila vzpomínku
a padám, padám,
propadám se hluboko než objevím světlo
Přicházíš, na dlani nejkrásnější báseň:ÓM
/je v ní néha, láska, stesk, snění
nenávist, pláč i vykoupení/
hltavě piji z dlané té poznání
a jemně, lehounce hladím tvé jméno,
abych nešetrným dotekem neporanila vzpomínku
Autor jiřička, 24.06.2008
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Borecká, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí