Až zazní blesk

Až zazní blesk

Anotace: ... a na konci je odchod

Dobře víš, jak mám Tě rád,
ale teď už musím jít.
Nech si o mě třeba zdát,
zkusím chvíli jinak žít.

Zapomeň a setři slzy,
odpusť mi a zahoď zlost.
Můj život zhasne brzy,
žil jsem dlouho, víc než dost.

Odcházím zemřít,
ale Tobě budu o tom lhát.
Zkus lžím mým teď věřit,
zkus se jim třeba smát.

Odejdu v bouři, až zazní blesk,
a dlouho půjdu cestou tam.
Když dorazím, zbyde jen stesk,
v tom světě, kde budu sám.

Třeba roky čekat v beznaději,
tak dlouho jak jen mohu.
Však co udělám nejraději?
- vysměji se Bohu.
Autor Zweiblumen, 24.06.2008
Přečteno 343x
Tipy 14
Poslední tipující: mauvais-ange, MTRowe, Nessy, Mraveneček, Jiparo, labuť, WAYWARD, botička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to jasný ST i za ten odvážný závěr :-)

24.06.2008 12:30:00 | WAYWARD

Bohu smát se nevyplácí
to dělají rošťáci
víš. co nejvíc zmůže
vžít se do druhého kůže

24.06.2008 12:26:00 | botička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí