po sto-prvé

po sto-prvé

Anotace: ...

Já asi po sto-prvé,
znova zakoukal se do tebe,
ať se děje, co se děje,
pořád neztrácím naděje,
že jednou budeš moje,
moje zlato, moje kotě,
tak i já chci tobě patřit,
stebou pořád, všechno zažít...
Autor lolin, 24.06.2008
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí