Miluji...

Miluji...

Anotace: Podle mě pěkné, trošku smutné, posuďte sami...

Miluji tvůj úsměv - který navždy bude patřit jen mé fotce - u hrobu,
miluji tvůj pohled - kterým se na mě občas díváš, i když nevidíš mě,
miluji tvá ústa - kterým dotýkám se ve spaní, když to nevíš,
miluji tvůj smích - když na mě na chvíli zapomneš,
miluji tvé pohlazení - které dostane se mi, jen když na mě myslíš - stále,
miluji tvé nohy - kterými den co den míříš ke mně - k mému hrobu,
miluji tvé Jak se máš plné zájmu - na které s pláčem stále se mě ptáš,
miluji tvé modré oči - které už nechci spatřit zalité slzami,
...miluji tě, ty to víš. Tak mi přeci odpusť, že musel jsem odejít..a nechat tě tu...
..je mi to líto má lásko...ale prosím...znovu žij!
Autor lady_esik, 24.06.2008
Přečteno 519x
Tipy 10
Poslední tipující: Churry, jedam, Petbab, Gabi, Literinka, Psychopatická lentilka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí