Schůzka v zahradě

Schůzka v zahradě

Anotace: ..............

Schůzka v zahradě,
panorama života,
rudé srdce,
buší na tvá ústa,
zázračné polibky,
šedobílá místa,
ospalá díra,
v knize jsou dopsána,
tempo milovaní,
světlo lucerny,
na temné ulici,
kord na prodej,kvůli slibu,
že svůj život nechám,pro lásku,
jeden dopis,konec služby,
manýry šlechtice,s erbem na prsou,
naslepo dostávám,dobré rady do života,
ve zlém světě,jak nebezpečná šelma,
když netuším,co mě čeká.
Autor Vlk v rouše, 24.06.2008
Přečteno 346x
Tipy 9
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, jedam, mamina, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a zase ne, mam to u tebe na stridacku..jak ty to delas? :-)

24.06.2008 18:52:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí