Hrajeme si...

Hrajeme si...

Anotace: sakra ale na co???

Zrovna včera jsme si uvědomili,
že žijeme jen jednou,
chvíli to bylo jako dřív
- mysleli jsme ve dvou.
Chvíle, co je skvělá,
jako bych ale věděl,
že pak přijde vystřízlivění.
Přijde svítání
a bolestné uvědomění,
že nic není jako dřív,
že všechno je jen hra,
ve které hlavní role
jsme my dva.
Hrajeme si na minulost
a smějeme se vzpomínkám.
A já bych se měl smát,
ale je mi z toho divně.
Já se z toho dusím,
z toho pomyšlení,
že si musím
s nelibostí hrát,
to co jsem si radši nechtěl dát
ani zdát.
Sám sobě se hnusím
za to, že jsem tohle dopustil…
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: Angee, Netty de Touvenell, pejrak, Onqa, Moniiique, Nút, Mraveneček, Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není nic horšího... než hrát tuhle hru... ani nevíš jak moc ti rozumím...
a je to nádherně podané ..

25.06.2008 16:05:00 | Nút

Hm...to to naprosto vystihuje

24.06.2008 21:37:00 | Jahodová kopretina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí