Mi(yš)lenka

Mi(yš)lenka

Anotace: :-)(-:

Dnes, kolem poledne asi,
žárem mi hořely vlasy.
Dnes, kolem soumraku snad,
pálil mne mužností hlad.
Dnes, kolem půlnoci jistě,
zapověděla jsem si tě, jíst tě.
A ty ses mi splnil v úsvitu,
i když tě nemám a nejsi tu.
Autor Mirka Hedbávná, 24.06.2008
Přečteno 480x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, danaska, Jiparo, Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí