Ty malé sázky...

Ty malé sázky...

Anotace: Jen další báseň z mého života...Vlastně jsem ani nevěděla, kam ji zařadit :) láska, přátelství, změna...(napsána 24.6.2008)

Nešťastné lásky
ty malé sázky
na jistou smrt...

Slova v básni se opakující
tak prostá najednou
a srdce se vsázející
na chvíli jedinou.

Kde najít novou kamarádku
která mi bude vším
kde najít novou lásku
za kterou život položím...

Zas šťastná být
však duši cosi tíží
jak přestat snít
když do snů se plíží...

Do snů se plíží
strach, to jenom on
snad teď jsme si bližší
však v dálce duní zvon.

Zvon, má to háček
zvoní píseň poslední
to když ozve se umíráček
a přichází svítání
co tvému dětství odzvoní.

Máš přítelkyni, máš lásku
možná dospělá se můžeš zdát
ale když své srdce dáváš v sázku
den co den znovu umíráš...

I šťastné lásky
jsou malé sázky
na jistou smrt...
Autor mauvais-ange, 24.06.2008
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Zweiblumen, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se ...

26.06.2008 06:30:00 | Zweiblumen

no teda, rochu pesimistická, teda možná, ale dobrá a hezká.

25.06.2008 13:24:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí