Sázka

Sázka

Anotace: Tato báseň není ze života, je smyšlená...

Myslela jsem, že mě miluješ, že je to láska,
pro mě byla pravá, pro tebe však jen sázka.
Srdce mi krvácí, do duše jsi mě zasáhl,
do svých nekalých úmyslů jsi mě zatáhl.
Bolí mě vzpomínka na slova, kterými jsi me zahrnoval,
teď ti už nevěřím, že jen pro mě jsi žil a že jsi mě miloval.
Já to všechno bohužel vážně brala,
teď si uvědomuju, jakou chybu jsem udělala.
Jsi prevít a jsi to Ty, koho bych nejradši zakopala,
moji důvěru si nezasloužíš a ani to, abych Tě milovala!
Autor Sephora, 24.06.2008
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Moniiique, jesterka, Dedillope, a_tao, KLARISA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vím jak se cítíš, ten pocit znám... básinka pěkná...

24.06.2008 22:59:00 | KLARISA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí