Znovu

Znovu

Anotace: Když minulost nechce odejít.

Už je to dávno
Co dala jsem sliby
Už je to dávno
Snad mi to chybí

Cítím tu prázdnotu
Má slova znějí tmou
Sliby zůstaly tu
Nechal jsi mě samotnou

Těžké je nový život žít
V srdci jizvu mám
Těžší si ho zasloužit
Do háje ji posílám

Znovu to zkouším
A znovu padám dolů
Bolest, tu snáším
Chtěli jsme žít, spolu

Vzpomínky už nesmažu
Zůstali tu napořád
Tvou tvář vymažu
Na fotce si hrát

Srdce nové hledám
Našla jsem ho, snad
V lásku, prosím, doufám
V mysli stojí hrad

Ubližovat nechci již
Srdce za mnou leží
Zničená, nad nimi kříž
Z rudého nebe sněží
Autor Iraem, 25.06.2008
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, bokken, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rudé nebe...bomba!

25.06.2008 11:09:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí