SLZY

SLZY

Anotace: SLZY...krupej slane vody co ti může zmenit pohled na svet:-(

Sbírka: Když láska vás stáhne až na úplné dno ..

Slzy

Jen slaná voda na krajíčku
...mých očí!
Jen pomalý pohyb na víčku,
vyhrožuji"skočím"!
Jen ohlédnutí vzpomínek
...slzičky tečou.
Jen ubohý plamínek...
...naděje,vzpominky utečou.
Slzy-ubohá radost,
citím slast.
Smutek-mám toho dost,
dívám se pode mnou na propast!
Padám...padám myšlenkami hlouběji
a pláču!
Nemám ponětí,
skáču...!
Srdce puká nadějí,
že se vrátí.
Pláču nad příběhy,
co srdce mi cestou vypráví.
Pěsti svírám,
utíkám...propastí...PRYČ!
Smutně vzpomínám,
hledám klíč.
Chci z temmné uličky vyjít ven,
od smutku...vzpomínek,
čekám na den,
kdy rozsvítí se "TEN"plamínek,
a zase rožhavý mé srdce,
kdy vesele se usměje?

To bude den,
kdy slzy zmizí.
Navštíví mě ten,
který mi byl cizí.
Smutek,slzy,
zahodím pryč.
Bude to už brzy!?
Kdy najdu klíč?!
Klíč od srdce:-(¦
slz a trápení!:-(
Ten ,kdo mě uchopil za ruce
a vytáhl mě ze snění.
Potká mě štšstí?
Se kterým budu štastná?
Auž žádné slzné údolí,
mě už nepotká...

Doufám že nesním,
že srdce se mi naplní-
-radostí a štěstím
a opustím to ne´čekáné trápení!!!
Autor , 25.06.2008
Přečteno 413x
Tipy 5
Poslední tipující: lady_esik, Moniiique, Jiparo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí