Vlak do stanice Láska

Vlak do stanice Láska

Anotace: jedna lehce melancholická

Minuty se ploužily,
blížil se čas odjezdu.
Na druhé koleji čekal vlak,
kterým měli jsme jet spolu.

Ptám se: Kde jsi?
Ale ty nikde.
/čekám/

Čekala jsem na nádraží,
Ty jsi nepřišel.
Nastoupila jsem bez Tebe
na vlak do stanice Láska.

Možná jsme se minuli
a já si Tě nevšimla
/hledám Tě/

Nebyl's v žádném cizím kupé,
kde jen každý mlčky seděl
a měl radost ze své cesty
míhající se za oknem.

Nikde tu nejsi
vím, žes nepřišel
/proč?/

Ty jsi tam tam zůstal,
ale já jedu dál.
Už je pozdě...
ujel Ti vlak.

Pojedeš tím dalším?
Potkáme se ještě?
/těžko říct/
Autor mňousek, 25.06.2008
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nečekej, jdi dál, osud napoví (nebo i pomůže)...

03.08.2008 00:23:00 | Churry

to mi připomíná jednu moji báseň..a proto se mi líbí:o)

27.06.2008 16:17:00 | mOBSCENE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí