Na křídlech vážky

Na křídlech vážky

Anotace: Jsem zas nějaká rozněžnělá.. Štve mě, když píšu rozněžněle.. :D

Na křídlech vážky
spasím svět

- Tak přeji
- příjemný let

Poletíš se mnou?
můžeš mi hrát

(na cukrové ukulele)

- Poletím
- a velmi rád

Stačí pár vteřin
- Však já Ti věřím

A pytel čtyřlístků
- na každou bolístku?

Zavři oči
trochu se zasním...
Autor seed.misulka, 25.06.2008
Přečteno 408x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Pixie, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale rozněžněle píšeš moc hezky broučí...

23.08.2008 00:43:00 | Aniška

Krásná, něžná a příjemná básnička. Moc líbí.

25.06.2008 15:48:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí