Život hore nohami

Život hore nohami

Anotace: mailovanie pomáha

Milovanie v daždi
raz a potom navždy
plazíme sa k sebe
ešte neumrieme

O mne a o tebe
všetko je na webe
utajené akty
ukladám ad acty

Vyzliekam slová do naha
ako módu vyzlieka čas
mailovanie pomáha
vrátiť lásku medzi nás
Smutný koniec nahých slov
život hore nohami
nebol si a zasa bol
v internete schovaný

Milovanie v tráve
vôňa leta v hlave
plazíme sa k sebe
všetko je na webe

Milovanie v sene
nekonečné chvenie
Koronárna láska
do pekla nás ženie
Autor Luboško, 25.06.2008
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: s.e.n, sailorr, prostějanek, sophia92, mamina, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svěže rozverná,právě do letní pohody.

01.07.2008 16:36:00 | s.e.n

Neskutočne nádherné posledné štvorveršie...

Milovanie sene?
Ta to poviem žene...

26.06.2008 11:06:00 | džemo

...:) ...

25.06.2008 17:09:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí