Zhasni prosím světlo...

Zhasni prosím světlo...

Anotace: to je jediná věc, co po tobě chci...

Zhasni prosím světlo,
nevidět,
že před chvílí jsem tě nenáviděl -
a ty mě.

Zhasni prosím světlo,
budu radši ve tmě,
než abych musel číst výčitky,
co se zračí ve tvé tváři.

Zhasni prosím světlo,
ať se nám svět nevysměje,
že jsme oba lháři,
i když už to všichni ví...

Zhasni prosím světlo,
abych neviděl zrcadlit se v tobě minulost
stačí mi cítit jen tvou přítomnost
a i to je zatím až moc.

Zhasni prosím světlo,
snad ti to nebude vadit,
nic proti tomu nemáš?
Svou roli v příběhu nás dvou
už beztak znáš…
Přečteno 438x
Tipy 20
Poslední tipující: Angee, Netty de Touvenell, malá čarodejnice wiggová netopýrková, pejrak, 6thSun, blue, Onqa, Lorraine, Anastacia-Jane, jedam, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo tak to vim naprosto přesně...

smutný, hezky smutný

29.07.2008 21:08:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

pěkný

27.06.2008 16:16:00 | mOBSCENE

zacatek je nadhernej, pak to pro mne vazne...

25.06.2008 21:30:00 | saddova

Takový tak trošku pšštross, ale jinak hezký...:-))

25.06.2008 18:43:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí