11

11

Anotace: ...

Dnes na mne dýchá svým slaným dechem
modravý stařec z nesmírné dálky
slunečních paprsků vypil jas všechen
přežil již erupce, boje i války
na zlaté zemi před mužem sedím
ptám se jej na to, co děláš myšičko
na obzor v dáli zasněně hledím
chybíš mi hodně, mé zlaté sluníčko
tak v duchu zasněný vzpomínám na tebe
na tvoje oči, úsměv i hlas
mít schopnost létat, vzlétl bych do nebe
a prožil s tebou nádherný čas
můj pohled sleduje jak vlny zebou
ze všeho nejvíce teď chci být s tebou
Autor Frosty28, 25.06.2008
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., spare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenkové a pěkné vyznání.

25.06.2008 21:31:00 | NikitaNikaT.

hm, zacatek se mi celkem zalibil ,avsak to " myšičko" a nasledny rým, to dle meho celkem dobre zkazily..

25.06.2008 21:22:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí