Tak buď už tiše!

Tak buď už tiše!

Anotace: ***

Řekl jsi mi: "Spolu a navždy."
Prosím, buď tiše a už mi nelži!
Už nechci slyšet ta slova prolhaná,
co mi neustále v uších zní a srdce protrhává.

Bylo to teprve včera, co jsi mi řekl: "Už s Tebou nechci být."
Nevím, jak tu samotu v srdci dostat ven, jak s tou prázdnotou mám žít?
Od Tebe žádnou radu nechci, tak buď, prosím tiše a nic mi neříkej,
vždyť jsi to Ty, kdo prázdno ve mě zavinil, tak pryč daleko ode mě utíkej!

Vím, že i já jsem v našem vztahu udělala nějaké chyby,
už se to bohužel nedá vrátit zpět, teď už nepomohou žádné sliby.
Když teď vzpomínám na náš vztah, přijde mi jak blízká vzdálenost,
buď, prosím, tiše, už nechci slyšet: "Spolu, navždy a navěčnost"
Autor Sephora, 25.06.2008
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí