Tvý slova

Tvý slova

Anotace: ...

Zlom o mě hůl a hoď po mě kamenem,
jen nelámej v mém sdci, už dávno zlomeném.

Uškrť mě řetězem....ocelovým.
ubliž mi želelezem...rozžhaveným.
Hoď po mě tyč co kost mi přelomí,
dělej co chceš, tohle mě nebolí.
Syp do rány mi prach, až se zanítí.
Z toho nemám strach, tuhle bolest necítím.
Vypal mi cejch do kůže, do očí syp sůl.
Nic ublížit víc nemůže než zlý slova ze Tvých rtů!
Autor RustyHalloes, 26.06.2008
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: hostmen, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí