Nic

Nic

Anotace: ...nic víc než nic...

Všechno a zároveň nic,
stalo se, stane se.
Křičím teď z plných plic.
Ať si mou duši ďábel odnese.

Z černých mraků,
k nám dolů kapky padají.
Vyhasly ohně všech draků
a na mysl se zas vkrádají.

Myšlenky na tebe,
pořád stále a znovu.
Pohlédnu na černé nebe
a poddám se jednomu slovu.

Je to jak jed, co ničí
mé srdce, pomalu, ale jistě.
Všude každý jen křičí,
nikde na žádném místě.

Nenaleznu ticho a klid,
dál už nic nebude.
Nic nebude tak jak má být,
žádný důvod žít nezbude.

Nezbude nic,
prázdnota, samota,
pohltí mne a nic víc…
Autor Jordan17, 26.06.2008
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: jelinek8
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

dokázat číst myšlenky... =/

26.06.2008 23:02:00 | jelinek8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí