Co řekl mi déšť

Co řekl mi déšť

Anotace: ..miluju když prší...

Z oblohy se snášel déšť
říkal mi, že mě chceš.
Šeptal mi do vlasů též,
že mou duši miluješ.

Jedna kapka co spadla mi na rty
řekla, že s láskou nehraješ karty,
tvůj polibek prý velký je žár,
byl by z nás dvou překrásný pár.

Ten déšť mě mrazil a zároveň hřál,
když řekl mi, že jsem jediná, kterou sis přál...
Autor Jean89, 26.06.2008
Přečteno 599x
Tipy 2
Poslední tipující: Thanatos Mortis, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí