Zrazená

Zrazená

Anotace: Bolelo mě srdce...

Zrazená

Jsem nadvakrát zrazená
A slova teď jak zmrazená
Jsou v ústech mých
Jak nesmrtelný hřích.

Mé srdce zlomené
Jako když utne
Někde tam v půli
Náhle mi rupne.

Jsem ztracená
A mé oči se klíží pomalu
Teď už jen bůh ví
Zda se z toho někdy dostanu.

Mé ruce studené
Jak nervy mi hrály
Teď už je pozdě
Na jiné plány.

Byla to chyba
A ta chyba bolí
Mé srdce zlomené
Na kousky se drolí.

Jsem jako na poušti
A nikde nikdo
Hledám světlo naděje
Avšak stále se nic neděje…
Autor Mannon, 26.06.2008
Přečteno 356x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, Little.mikee, mOBSCENE, Jahodová kopretina, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky řečeno, že se stále nic neděje...

05.01.2009 13:49:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí