Stále dokola

Stále dokola

Anotace: Ráj či minové pole?

Je to stále dokola,
píšu básně
o tobě
a život mi zatím utíká.

Když se ocitnu u tebe,
je mi zle po těle,
protože nedokážu říci,
co mé srdce cítí.

Lásky pocit mám,
svět okolo sebe nevnímám,
myslím stále na tebe,
nic jiného mi srdce nebere.

Teď na rozcestí jsem
nevím.. říci slova lásky mám?
nebo cestou útěku se vydám.

Vím jak vypadáš rozlobená,
ale také hodná,
buď vejdu do minového pole,
nebo do ráje.
Autor MFNL, 26.06.2008
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí