Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: jak těžké pro někoho musí být,když jeho milovaný je někde velice daleko,ale i tak jejich láska stále přetrvává.

Byla středa, brzy ráno
já sama tu zůstala.
Slunce do oken mi hřálo,
listonoše jsem potkala.

Dopis v rukou podával,
na něm má adresa,
pes u dveří postával,
slunce padá u lesa.

Rychle po schodech běžím,
ať tvé řádky čítám,
na posteli tiše ležím,
nervozitou ani nedýchám.

Píšeš jak se ti stýská,
že dálka dělí nás,
že u Vás se blýská,
že chybí ti můj hlas.

A tak tužka lítá,
po papírech mých,
je ráno,zase svítá,
láska není smích.

Je to už pár let,
co náš vztah trvá,
já chci tě tu mít hned,
jsem přece tvá prvá.
Autor Izzik, 26.06.2008
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná,ani nevíš jak moc tě chápu...

27.06.2008 21:10:00 | Rošták Domča

Moc krásná,ani nevíš jak moc tě chápu...

27.06.2008 21:09:00 | Rošták Domča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí