I don´t know

I don´t know

Anotace: prostě nevím...asi už zoufalství

Další probdělá noc
Další noc bez tebe
Už je toho prostě moc
Moje pohledy se ubírají na nebe
Tam někde určitě musíš být
Nenechávej mě tady v těch lidských lžích
Potřebuji tvoji ochranu
Dám ti za to svou
Potřebuji tvojí sílu
Dostaneš mou
Potřebuji tě vedle sebe
Ta samota tolik zebe
Kde jsi?Prosím řekni mi
Pokud tu nejsi tak zhasni
Zhasni na vždy!
Autor meggie.004, 27.06.2008
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí