Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: Tak se asi citi kluk kteremu sem zlomila srdce

Poslal mi psaní,
tohle není lhaní,
už nechce být přítel,
jen kamarád,
který mě má stále rád.

Čtu si tyto slova stále,
znova a znova…

Po tváři se mi koulý slzy
píšu: "chtěla bych Tě vidět brzy…".

Jít v ruku v ruce
a říct Ti zlomil si mi srdce.
Autor poupě, 27.06.2008
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí