.ex a Velorex

.ex a Velorex

Anotace: .

Vodopády padajících hvězd
ve tvých očích
zprávy karavan z dlouhých cest
na všech rozích

něco mi tě připomíná..

Mrtvá kočka na silnici
co nestihla tohle ráno
Teplý pivo ve sklenici
co už pro něj nemám místo

Pu'lnoční snídaně a raní sex
duše v cárech, jak nabouranej Velorex
Možná tma ve tvých u'stech,
nebo moje ku'že ve tvých nechtech..?

něco mi tě pořád připomíná...
Autor Tecka 2, 27.06.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Kelly Lattinová, labuť, Marfuša, igniss, drahý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí