Čas

Čas

Anotace: ...

Kolik času potřebuje srdce aby zapomnělo?
Snad hodiny,dny, měsíce snad ne roky!
No kolik času aby se nad ním znovu nesetmělo?
A aby čas z duše vymazal ty bloky

Jak dlouho mi ještě budeš vcházet do snů?
A cpát mi do hlavy ten sentiment
No jak dlouho budu patřit do průvodu bláznů?
A budu zaláskovanej abstinent!

Už tolikrát jsem tohle řekla vám
Že čas je nejlepčejší doktor
Co umí léčit rány díkybohu sám
A taky skvěle učí jako kantor

Ale ted se vážně hrozně bojím
Že nedokážu jen tak zapomenout…
…na tebe
…na tvoje rýmy
…na tvoje dotyky
…na tvoje polibky…

Dobře možná jednou…snad!
Ale vím, že nikdy nezapomenu na to jak jsem se vedle tebe cítila!
Autor Saymonan, 27.06.2008
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí