Lesní víla

Lesní víla

Anotace: o čekání na tu "pravou" , ale takové nejsou...

Lesní vílo, rozpust si vlasy,
dovol mi být svědkem tvé krásy.

Nech se ode mne hladit a hýčkat,
jsi ta pravá, Amálka musí počkat.

Lesní vílo, ucouraná od rosy,
nevím kdo jsem a ty kdo jsi?

Čekám let jednadvacet, až se mi zjevíš,
čekám tam, co vždycky, to snad nevíš?

Lesní vílo, pojď, už spěchej,
všeho ostatního teď zanechej!

Pojď ke studánce tam, kam patříš,
přec za hlasem srdce svého míříš.

Lesní vílo, my dva jsme mistrovské dílo,
pověz mi, jak se ti, jak se ti beze mne žilo?

Patříme k sobě jak kočka a pes,
ty jsi má víla a já tvůj les.
Autor Noční bolest, 27.06.2008
Přečteno 376x
Tipy 11
Poslední tipující: Rolnička, Alan Black, Vlk v rouše, blue, Petbab, hostmen, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, jsou, někde a někdy ji určitě najdeš
a básnička je pěkná :)

29.06.2008 14:28:00 | blue

...ale jsou...

27.06.2008 14:30:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí