Mám v sobě

Mám v sobě

Anotace: Ještě pořád tě v srdci mám...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Mám v sobě ticho naší poslední chvíle,
jež přerušil jsi tím svým „někdy příště“,
to hlučné ticho, z něhož dokážu i šílet,
mě nutí zase ti mlčky odpouštět.

Mám v sobě tvoji radost z poslední naděje,
tak moc jsem nám ji chtěla dát,
po kousíčkách jsme ji začali zabíjet,
když každý jinam chodili jsme spát.

Ze slz mám v srdci hrudku soli,
to protože je často v noci polykám
a každý nádech pak tolik bolí
a já k tobě stejně bezděčně přivykám.

Mám v sobě náš dojemný příběh
a rozpačitě se v něm snažím číst
až jednou skončí, budeš mi chybět,
ale věř, že nikdy nevytrhnu ani jeden list!
Autor Keilanne, 09.08.2005
Přečteno 766x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí