Až k večeru půjdu si číst

Až k večeru půjdu si číst

Anotace: ...o tvé kráse si povídat a v myšlenkách k tobě utíkat...

Až k večeru půjdu si číst,
o básnících jenž prokleti jsou,
tak chtěl bych spatřit tvoji škvírku,
škvírku tvých očí jenž si ve světle zakrýváš,
a ve tmě díváš se jak sen,
kde kousky písmenek po těle skrýváš,
věty ve tvých nádherných partyjích,
schováváš jako své největší tajemství,
bez kterého by jsi nebyla ty...

Až k večeru budu usínat,
myslet při tom na tebe budu,
jak po písmenkách pomalu vznikáš,
vlhneš jak nejkrásnější z růží,
s úsměvem na tváři a líbezným přáním na rtech.

Až k večeru půjdu spát,
nebudu ulehávát sám,
ale s tebou v náruči z myšlenek.
Autor Láďa, 27.06.2008
Přečteno 490x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásné

27.06.2008 19:02:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí